Η νέα σεζόν ξεκινά δυναμικά στον ΣΚΑΪ με την επίσημη έναρξη των ενημερωτικών εκπομπών, της ναυαρχίδας του προγράμματος του σταθμού.  Οι εκπομπές και οι δημοσιογράφοι που κέρδισαν την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών ενισχύονται με νέες προσθήκες και πρωταρχικό στόχο το έγκυρο ρεπορτάζ και την ανάδειξη της αλήθειας στον καθημερινό αγώνα για αξιοπιστία στην ενημέρωση. 

Από τη Δευτέρα 29/8 και καθημερινά από τις 05.00 το πρωί, ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση, θα μας μεταφέρουν την «ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ» της επικαιρότητας. Την ώρα που χτυπούν τα ξυπνητήρια, θα έχετε πρώτοι, μία συνοπτική και ουσιαστική παρουσίαση των σημαντικότερων εξελίξεων της νύχτας που πέρασε και της μέρας που ξεκινά.  

H «ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ»

Ουσιαστική ανάλυση σε όλα όσα διαμορφώνουν την επικαιρότητα της ημέρας θα μας προσφέρει για ακόμα μία σεζόν, η εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ». Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη θα βρίσκονται καθημερινά στις 06.00, στον ΣΚΑΪ, με όλα όσα περιλαμβάνει η ατζέντα της ημέρας. Η επικαιρότητα τρέχει μπροστά στα μάτια μας, με ζωντανές συνδέσεις και ανταποκρίσεις από τα σημεία των εξελίξεων, συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της επικαιρότητας και καίριες αναλύσεις που θα ρίχνουν φως, σε όλα τα σημαντικά γεγονότα. 

H εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ»

Οι «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ»

Ανανεωμένοι και σε νέα ώρα επιστρέφουν στις 29/8 οι πιο ταιριαστοί «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» της ελληνικής τηλεόρασης! Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας μετακομίζουν… μεσημέρι στις 12.00 ακριβώς, βάζουν όλα τα θέματα στο τραπέζι και όταν η επικαιρότητα το επιτρέπει, «χαλαρώνουν τη γραβάτα» και συζητούν με τους καλεσμένους τους, σε άλλο ρυθμό. 

Πρώτος επέστρεψε στο πόστο του ο Γιώργος Αυτιάς και το κοινό τον αγκάλιασε προσφέροντάς του την πρώτη θέση της τηλεθέασης ήδη από την πρεμιέρα του «ΚΑΛΗΜΕΡΑ». 134.035 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο το πρώτο Σαββατοκύριακο την εκπομπή του με ποσοστό 20,8%  για το γενικό σύνολο του κοινού. Ο Γιώργος Αυτιάς με το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ», κάθε Σαββατοκύριακο στις 05.30, ζητά και παίρνει απαντήσεις από εκείνους που αποφασίζουν. Βρίσκεται δίπλα μας, γιατί έχει αναπτύξει μία κοινή γλώσσα επικοινωνίας με το τηλεοπτικό κοινό. Με έμφαση σε όσα αφορούν την κοινωνία, τον άνθρωπο, όλους εμάς.

Ο Γιώργος Αυτιάς

Μετά το δυνατό πρωινό αυτό που χρειάζεσαι είναι σίγουρα ένα καλό ενημερωτικό brunch, με φρέσκια αντίληψη και juicy διάθεση που θα σε κρατήσει! Αυτό θα μας προσφέρουν «ΟΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ» κάθε Σαββατοκύριακο από τις 27/8 στις 10.00. Ο ειδικός του πολιτικού ρεπορτάζ, Γιάννης Πιτταράς που επέστρεψε στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ΣΚΑΪ, και ο Γιώργος Γρηγοριάδης  που τιμά το ελεύθερο ρεπορτάζ εδώ και 22 χρόνια με δημοσιογραφικές αποστολές που έχουν συζητηθεί, συναντιούνται σε ένα νέο ενημερωτικό μαγκαζίνο και φέρνουν στις οθόνες μας όλα όσα επιβάλλεται να γνωρίζουμε για την επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου.  

Οι «ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ»

Πηγή: skai.gr