Τάσος Χαλκιάς: «Οι υποθέσεις Φιλιππίδη – Λιγνάδη είναι λεπτομέρειες… του Κούγια τα καμώματα, ε όχι»


“Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα προβλήματα στον κόσμο. Μην τα ξεχνάμε για τις λεπτομέρειες ενός θέματος, το οποίο κατά την προσωπική μου γνώμη είναι εξαντλημένο” ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο Τάσος Χαλκιάς έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και τοποθετήθηκε για τις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, που απασχολούν την επικαιρότητα αλλά και για την ένταση που είχε επικρατήσει όταν είχε πάει καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Ήταν μια δυσάρεστη κατάσταση να εισπράττεις κι εσύ από τον κόσμο το κακώς κείμενο της πολιτείας και της δικαιοσύνης. Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα προβλήματα στον κόσμο. Μην τα ξεχνάμε για τις λεπτομέρειες ενός θέματος, το οποίο κατά την προσωπική μου γνώμη είναι εξαντλημένο. (Τα θεωρώ) εντελώς σαν λεπτομέρειες κι έχουν πάρει μεγάλη έκταση. Δηλαδή του Κούγια τα καμώματα. Ε όχι. Δεν το πιστεύω (ότι μπορούν να επιστρέψουν στο θέατρο) γιατί δεν θα έχουν την αποδοχή του σιναφιού και των συναδέλφων τους. » ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς.

«Οι κακές στιγμές μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή. Εγώ δεν θεωρώ ότι κάτι έπαθα τότε αλλά ούτε ότι κάτι έκανα αρνητικό. Μια χαρά κορίτσι είναι η Ιωάννα και θα τα πάει πολύ καλά… Το φέτος τελειώνει όταν κλείνει η σεζόν. Θα βρεθεί κάτι, να είναι σίγουρη» έκλεισε ο Τάσος Χαλκιάς.Πηγή: zappit.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *