Πύργος: Το βίντεο με τα χαστούκια σε ανήλικο μαθητή από άλλους ανήλικους


Έντονο προβληματισμό προκαλεί το βίντεο από τα χαστούκια σε βάρος νεαρού μαθητή από συμμαθητές του στην πόλη του Πύργου, που έχει προκαλέσει αναστάτωση για τα φαινόμενα μπούλινγκ στην περιοχή.

Η υπόθεση ήρθε στην επικαιρότητα την Κυριακή και έχουν γίνει τρείς προσαγωγές στην Αστυνομία Ηλείας νεαρών προσώπων, και σύμφωνα με πληροφορίες ανηλίκων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το περιστατικό φαίνεται να έχει σχέση με παλαιότερα επεισόδια μεταξύ μαθητών Γυμνασίων στον Πύργο.

Την ίδια ώρα, ανησυχητικές διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το θέμα της έρευνας για νέα περίπτωση μπούλινγκ στον Πύργο με πρωταγωνιστές ανηλίκους καθώς περισσότερα του ενός παιδιού που καταδεικνύει το βίντεο ότι ξυλοκοπείται απειλούνται σοβαρά ακόμη και για την σωματική τους ακεραιότητα από ομάδα άλλων νεαρών κυρίως ρομά της περιοχής.

Οι νεαροί ηλικίας 14 -15 ετών που απειλούνται είναι μαθητές συγκεκριμένου Γυμνασίου στον Πύργο που πριν από μερικούς μήνες είχε υποστεί σημαντικές καταστροφές από “επιδρομή” εφήβων που πιθανότατα είναι τα ίδια άτομα τα οποία φέρεται να απειλούν σήμερα τους μαθητές.

Αφορμή σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι η δικαστική έρευνα για το περιστατικό του περασμένου Δεκεμβρίου στο σχολείο και για την οποία επρόκειτο να καταθέσουν κάποια εμπλεκόμενα άτομα.

Οι γονείς πάντως είναι ανάστατοι και ζητούν από την Αστυνομία την προστασία των παιδιών τους.Πηγή: ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *